Groepsactiviteiten

Sportcafé Westerhoven heeft alles onder één dak; voor, tijdens en na jullie dagje uit. Een warm ontvangst met gebak van Bakkerij van Heeswijk, een uitgebreide lunch of een diner met frietwagen, gezellige barbecue of buffet. Wij denken graag met je mee om het uitje helemaal compleet en naar wens te maken! 

Bubbelvoetbal

In dit briljante en uitdagende voetbal spel, kun je eindelijk je tegenstanders pijnloos omver kegelen! De unieke luchtbellen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach! Het spel is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en is ook voor de toeschouwers hilarisch om te zien. 

  

€15 p.p. 

Tijdsduur: 1 uur

Pingpong toernooi

Daag je vrienden of familie uit voor een ouderwets spelletje ping pong. Oude camping tijden herleven met het spel ''rond de tafel''. De leukste herinneringen komen boven en worden gemaakt tijdens dit vermakelijke spel.

 

 €10 p.p.

Tijdsduur: 2 uur

Ik hou van holland!

Je kent het programma Ik hou van Holland gegarandeerd. Dit spel is ideaal  voor de familiedag, personeelsuitje, vriendendag! In teams gaan jullie 2 uur lang de Nederlandse taal en muziek verkennen onder leiding van een spelleider. Wie gaat er winnen?

 

€25 p.p.

Tijdsduur: 2 uur


Pubquiz

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan en wordt voor eens en altijd duidelijk welk team de meeste algemene kennis heeft.

Onder genot van een drankje beantwoorden jullie de meest uiteenlopende vragen. Ieders deskundigheid wordt gebruikt. Welk team heeft de grootste wiskundenerd en wie weet elke Nederlandse uitdrukking af te maken? Welk team werkt goed samen, reageert snel en kan tegen de tijddruk? Kortom: wie scoort de meeste punten en is dus de winnaar? Kom erachter tijdens de pubquiz!

 

€10 p.p. (vanaf 12 personen)

Tijdsduur: 2 uur

Dart toernooi!

Wanneer je denkt aan darten denk je aan gezelligheid. Met z'n allen in de kroeg, biertje erbij, gezellig kletsen aan de bar en een pijltje gooien. Deze gezelligheid maakt darten uitermate geschikt voor een leuk uitstapje!

 

€7,5 p.p.

Tijdsduur: vrije invulling

Jongens vs meisjes

Ga met je collega´s, vrienden of familie de eeuwenoude strijd aan tijdens dit mooie spel: de jongens tegen de meisjes! Worden de vrouwen winnaar of zijn het de mannen die deze 'strijd der seksen' winnen? Gegarandeerd fanatisme tijdens deze spelshow! 

 

€25 p.p.

Tijdsduur: 2 uur