Groepsactiviteiten

Sportcafé Westerhoven heeft alles onder één dak; voor, tijdens en na jullie dagje uit. Een warm ontvangst met gebak van Bakkerij van Heeswijk, een uitgebreide lunch of een diner met frietwagen, gezellige barbecue of buffet. Wij denken graag met je mee om het uitje helemaal compleet en naar wens te maken! 


Bubbelvoetbal

In dit briljante en uitdagende voetbal spel, kun je eindelijk je tegenstanders pijnloos omver kegelen! De unieke luchtbellen om je lichaam zorgen voor een zachte, veilige val en heel veel gelach! Het spel is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en is ook voor de toeschouwers hilarisch om te zien. 

  

€15 p.p.  

Tijdsduur: 1 uur


Pingpong toernooi

Daag je vrienden of familie uit voor een ouderwets spelletje ping pong. Oude camping tijden herleven met het spel ''rond de tafel''. De leukste herinneringen komen boven en worden gemaakt tijdens dit vermakelijke spel.

 

 €15 per veld per uur

Tijdsduur: vrije invulling


Tandemtocht de Kempen

"Spring maar achterop bij mij"... Boek nu deze sportieve activiteit en geniet van de mooie omgeving in de kempen. Liever geen tandem maar een gewone fiets of mountainbike? Ook dat is mogelijk. 

 

 €15,00 p.p.

Tijdsduur: vrije invullingPubquiz

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan en wordt voor eens en altijd duidelijk welk team de meeste algemene kennis heeft. Onder genot van een drankje beantwoorden jullie de meest uiteenlopende vragen. Ieders deskundigheid wordt gebruikt. Welk team heeft de grootste wiskundenerd en wie weet elke Nederlandse uitdrukking af te maken? Welk team werkt goed samen, reageert snel en kan tegen de tijddruk? Kortom: wie scoort de meeste punten en is dus de winnaar? Kom erachter tijdens de pubquiz!

 

€ 150 (=vaste prijs tot 50 personen )

Tijdsduur: 2 uur


Dart toernooi

Wanneer je denkt aan darten denk je aan gezelligheid. Met z'n allen in de kroeg, biertje erbij, gezellig kletsen aan de bar en een pijltje gooien. Deze gezelligheid maakt darten uitermate geschikt voor een leuk uitstapje!

 

Bij gebruik van de horeca zijn aan deze activiteit geen kosten verbonden. 

 

Tijdsduur: vrije invulling


Kubb toernooi

Kubb is een strategisch precisiespel dat wordt gespeeld door 2 teams.  Het doel van het spel is om met behulp van de stokken de Kubbs van de tegenstanders om te gooien en daarna de koning om te gooien om het spel te winnen.

 

N.B. Deze activiteit wordt  buiten op het gras gespeeld.

 

€15 per veld per uur

 Tijdsduur: vrije invulling